Paul Versteegen Productions

Paul Versteegen Productions bestaat uit een team creatieve televisiemakers rond de journalisten Paul Versteegen en Viktor Terpstra. Onze producties zijn een zichtbare mix van betrokken, onderhoudende en informatieve televisie en film. Dat doen we zowel voor mediabedrijven als publieke instellingen en bedrijfsleven.

Wie zijn wij?

Paul Versteegen

Viktor Terpstra

Een klein team met grote ideeën

Paul Versteegen Productions is een mediabedrijf dat is opgericht door de ervaren journalist, presentator en documentairemaker Paul Versteegen. Versteegen (Oss, 1963) begon als journalist bij de regionale omroep tijdens zijn studie geschiedenis aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen. Bij de Gelderse omroep doorliep hij de vele facetten van radio maken (redactie, productie, regie, presentatie, programmamaker, documentairemaker) alvorens in 1999 bij de dezelfde omroep over te stappen naar tv. Daar maakte Paul de spraakmakende tv-documentaire “De ridder en de fakir” over de tv-serie Floris (met o.a. Rutger Hauer en Paul Verhoeven). Ook deed hij een aantal jaren eindredactie. Zijn mediabedrijf vervult de laatste jaren opdrachten voor o.a. Arcadis, L1, Bonnefantenmuseum, Maastricht UMC+, RD4 en Daelzicht.

Viktor Terpstra (Smallingerland, augustus 1962) is van huis uit journalist. Beeld en geluid is voor hem een absolute meerwaarde voor het brengen van “het verhaal”. Jarenlang zat hij op diverse (landelijke) omroep redacties. Hij heeft alle bureau functies doorlopen. Van redacteur, producent, regisseur, coördinator tot aan samensteller en eindredacteur. Bij de AVRO en jongerenomroep BNN bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij dagelijkse nieuwsprogramma’s.

Naast radio werkte hij mee aan verschillende TV -en Internet producties. Sinds hij op de Media Academie in Hilversum is opgeleid tot facilitator creatief denken geeft hij leiding geven aan brainstorm- en creatieve sessies. Samen met een TV-collega van de NCRV verzorgde hij brainstormsessies bij de publieke omroep, maar ook in het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid.


Onze klanten


Contact

Enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden.

Bosheide 24
6373 CM Landgraaf

Route

info@paulversteegenproductions.nl
06-12427188

Mail ons