Paul Versteegen Productions

Paul Versteegen Productions bestaat uit een team creatieve televisiemakers rond de journalist Paul Versteegen. De producties zijn een zichtbare mix van betrokken, onderhoudende en informatieve televisie en film. Dat doen we zowel voor mediabedrijven als publieke instellingen en bedrijfsleven.

Een klein team met grote ideeën

Paul Versteegen Productions is een mediabedrijf dat is opgericht door de ervaren journalist, presentator en documentairemaker Paul Versteegen. Versteegen (Oss, 1963) begon als journalist bij de regionale omroep tijdens zijn studie geschiedenis aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen.

Bij de Gelderse omroep doorliep hij de vele facetten van radio maken (redactie, productie, regie, presentatie, programmamaker, documentairemaker) alvorens in 1999 bij de dezelfde omroep over te stappen naar tv. Daar maakte Paul de spraakmakende tv-documentaire “De ridder en de fakir” over de tv-serie Floris (met o.a. Rutger Hauer en Paul Verhoeven). Ook deed hij een aantal jaren eindredactie. Bij L1 radio is Paul doordeweeks dagelijks als nieuwsanchor te horen in het programma L1Vandaag. Zijn mediabedrijf vervult de laatste jaren opdrachten voor o.a. L1, Bonnefantenmuseum, Maastricht UMC+, Stichting FSI, IBA-Parkstad, Stichting Jazz Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en Stichting WijZijnLimburg.


Onze klanten


Contact

Enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden.

Bosheide 24
6373 CM Landgraaf

Route

info@paulversteegenproductions.nl
06-12427188

Mail ons